070020877

София, ул. Опълченска 105, бл. 42А

Пн - сб: 10:00 до 19:00, нд - почивен ден

Бебешко легло Деси Макси Бебешко легло Деси Макси Бебешко легло Деси Макси Бебешко легло Деси Макси Бебешко легло Деси Макси

Бебешко легло Деси Макси


Безплатна доставка до адрес +
Всеки клиент на Валдом може да се възползва от безплатната доставка до адрес, която предлагаме в нашия уебсайт. Много от продуктите ни спадат в категорията, която включва доставянето на мебели за сметка на компанията.
Ако закупен от вас продукт не отговаря на вашите очаквания имате право да го върнете в срок от 14 дни след получаването му. Единственото условие е продукта да бъде с оригиналната си опаковка и да не е използван. Транспортните разходи са за сметка на клиента.
На посочения телефон може да получите безплатна консултация и помощ при проблем с вашата поръчка.
  

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС НА КЛИЕНТА

 

Детското легло Деси Макси очарова със своя естетичен дизайн. Бебешката кошара ще помогне на Вашето бебе да се чувства спокойно и щастливо чрез опцията за люлеене. Скринът за повиване с ракла ще Ви улесни в грижите за малкото съкровище, ще Ви накара да се насладите на комфорта при преобличането и масажирането му, но и ще Ви предостави достатъчно практично място за бебешките аксесоари. В зависимост от разположението на мебелите можете да преместите скрина на бебешката кошара от лявата или от дясната страна на леглото. По този начин ще съчетаете подходящо и с лекота всички детайли от цялостния интериор на детската стая. Покрай радостта около израстването на Вашето малко слънчице ще преоткриете една от функционалните възможности на бебешката кошара Деси Макси – регулиране на дъното на леглото на две нива. Всеки родител бързо осъзнава, колко неусетно е пораснало малкото човече. Тогава лесно и икономично е трансформирането на детското легло в юношеско легло с размери 70/180 см и бюро. От първото полюшване на бебешката кошара до първото самостоятелно легло на детето бебешкото легло Деси Макси съпътства физическото и духовното израстване на Вашия безценен сладур.

Трансформира се в юношеско легло и бюро!

Люлеещ се кош с възможност за застопоряване
2 или 3 плътни табли на коша
Две нива на дъното
Скрин за повиване с ракла
Чекмеджета – 6 броя
Опция за преместване на скрина от двата края на леглото

размери:
легло – 70/180 см
кош – 70/130 см

Ако имате някакви въпроси свързани с продукта или искате допълнителна информация за поръчка, доставка, срок за изработка или нещо друго, моля обадете се на  0883250342 от 08.30 до 17.00ч. и 0884800806 от 10.00 до 19.00ч., или пишете на valdom@abv.bg