070020877

София, ул. Опълченска 105, бл. 42А

Пн - сб: 10:00 до 19:00, нд - почивен ден

Бебешко легло Елена Бебешко легло Елена Бебешко легло Елена

Бебешко легло Елена


Безплатна доставка до адрес +
Всеки клиент на Валдом може да се възползва от безплатната доставка до адрес, която предлагаме в нашия уебсайт. Много от продуктите ни спадат в категорията, която включва доставянето на мебели за сметка на компанията.
Ако закупен от вас продукт не отговаря на вашите очаквания имате право да го върнете в срок от 14 дни след получаването му. Единственото условие е продукта да бъде с оригиналната си опаковка и да не е използван. Транспортните разходи са за сметка на клиента.
На посочения телефон може да получите безплатна консултация и помощ при проблем с вашата поръчка.
  

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА 

Детското легло модел Елена е желан и практичен избор за Вашето малко съкровище. Топлите цветови гами създават уют и спокойствие в детската стая. Скринът за повиване е удобно място за преобличане и допълнителни грижи за Вашето бебе, а шестте броя чекмеджета спестяват пространство. Чрез люлеещия механизъм ще създадете спокоен и комфортен сън не само за своето малко слънчице, но и за самите Вас. Моделът предполага комбинация с подходящ гардероб, скрин и шкаф за играчки.

Трансформира се в юношеско легло и бюро!

люлеещ се кош с възможност за застопоряване
3 плътни табли на коша
подвижна решетка
скрин за повиване с ракла
чекмеджета – 6 броя с MDF профил
опция за преместване на скрина от двата края на леглото
 

Ако имате някакви въпроси свързани с продукта или искате допълнителна информация за поръчка, доставка, срок за изработка или нещо друго, моля обадете се на  0883250342 от 08.30 до 17.00ч. и 0884800806 от 10.00 до 19.00ч., или пишете на valdom@abv.bg