070020877

София, ул. Опълченска 105, бл. 42А

Пн - сб: 10:00 до 19:00, нд - почивен ден

Бебешко легло Лейди Бебешко легло Лейди Бебешко легло Лейди Бебешко легло Лейди Бебешко легло Лейди Бебешко легло Лейди

Бебешко легло Лейди


Безплатна доставка до адрес +
Всеки клиент на Валдом може да се възползва от безплатната доставка до адрес, която предлагаме в нашия уебсайт. Много от продуктите ни спадат в категорията, която включва доставянето на мебели за сметка на компанията.
Ако закупен от вас продукт не отговаря на вашите очаквания имате право да го върнете в срок от 14 дни след получаването му. Единственото условие е продукта да бъде с оригиналната си опаковка и да не е използван. Транспортните разходи са за сметка на клиента.
На посочения телефон може да получите безплатна консултация и помощ при проблем с вашата поръчка.
  

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА В ЦЯЛАТА СТРАНА

Детско легло Лейди ни въвежда в модата с цялостна грациозност, топли гами от цветове и привлекателни форми. Петте чекмеджета на леглото и скринът за повиване с ракла ще допринесат за великолепния интериор на вашата стая, а възможността за люлеене предлага спокоен сън на Вашето бебе и ще улесни самите Вас в грижите около новия член на семейството. Двете нива на дъното на бебешкото легло са практично удобство, много подходящо при израстването на малкото съкровище. Детска кошара Лейди се трансформира в юношеско легло и бюро, които дълго време ще напомнят идиличните бебешки дни и нощи.

Трансформира се в юношеско легло и бюро!

люлеещ се кош с възможност за застопоряване
2 или 3 плътни табли на коша
три нива на дъното
скрин за повиване с ракла
чекмеджета – 5 броя
скринът се мести от двата края на леглото
размери:
легло – 65/165 см
кош – 65/110 см

Ако имате някакви въпроси свързани с продукта или искате допълнителна информация за поръчка, доставка, срок за изработка или нещо друго, моля обадете се на  0883250342 от 08.30 до 17.00ч. и 0884800806 от 10.00 до 19.00ч., или пишете на valdom@abv.bg