070020877

София, ул. Опълченска 105, бл. 42А

Пловдив, бул. Мария Луиза 40

Надстройка Поло 1

Надстройка Поло 1


Безплатна доставка до адрес +
Всеки клиент на Валдом може да се възползва от безплатната доставка до адрес, която предлагаме в нашия уебсайт. Много от продуктите ни спадат в категорията, която включва доставянето на мебели за сметка на компанията.
Ако закупен от вас продукт не отговаря на вашите очаквания имате право да го върнете в срок от 14 дни след получаването му. Единственото условие е продукта да бъде с оригиналната си опаковка и да не е използван. Транспортните разходи са за сметка на клиента.
На посочения телефон може да получите безплатна консултация и помощ при проблем с вашата поръчка.
  

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА В ЦЯЛАТА СТРАНА

 

С надстройката вашият гардероб получава вече завършен вид.Това обаче не е най - важното й предназначение.Тя ще ви осигури възможност да приберете по-голяма част от вещите си без да заема допълнително място в  помещението.Надстройката за двукрилен гардероб с рафт, която е част от система Поло, е създадена за да покрие нуждите от обзавеждане на спалнята или детската стая. Изработени от качествени материали на модерни поточни линии, тези мебели са здрави и естетически издържани. Постигната е най-ниската възможна цена, без това да се отразява на качеството на продукта.

Предлага се в цветова комбинция тъмен дъб/пясъчен дъб.

Плавно затваряне на вратите.

Габаритни размери:80/52/50 см.

МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ВСИЧКИ МОДУЛИ ОТ ТАЗИ СЕРИЯ  ТУК

Ако имате някакви въпроси свързани с продукта или искате допълнителна информация за поръчка, доставка, срок за изработка или нещо друго, моля обадете се на  0883250342 от 08.30 до 17.00ч. и 0884800806 от 10.00 до 19.00ч., или пишете на valdom@abv.bg