София, ул. Опълченска 105, бл. 42А

Пловдив, бул. Мария Луиза 40

Холна секция Каспър Холна секция Каспър Холна секция Каспър

Холна секция Каспър


Безплатна доставка до адрес +
Всеки клиент на Валдом може да се възползва от безплатната доставка до адрес, която предлагаме в нашия уебсайт. Много от продуктите ни спадат в категорията, която включва доставянето на мебели за сметка на компанията.
Ако закупен от вас продукт не отговаря на вашите очаквания имате право да го върнете в срок от 14 дни след получаването му. Единственото условие е продукта да бъде с оригиналната си опаковка и да не е използван. Транспортните разходи са за сметка на клиента.
На посочения телефон може да получите безплатна консултация и помощ при проблем с вашата поръчка.
  

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС НА КЛИЕНТА С НАШ ТРАНСПОРТ  В ЦЯЛАТА СТРАНА

 

Холна секция Каспър е модерна, адаптивна секция, компактно решение за всеки дом. Тя ви предлага  удобството на две големи чекеджета, открити етажерки на които да подредите семейни снимки, книги или цветни аксесоари. Помислено е къде да съхранявате чашите - имате две витрини, в които е вградено елегантно LED осветление. Цветовете са подбрани изключително внимателно и в унисон със свременните тенденции. Решението тя да бъде комбинация от отделни модули ви дава възможност да ги подредите по различен начин от показания.

Предлага се в комбинация от дъб сонома и венге.

Размери: ширина-228 см., дъблочина-40 см,

Височина е варираща според подредбата на отделните модули.

Мястото за телевизор не е фиксирано, като това е допълнително удобство.

 

Холна секция Каспър може да видите в нашите магазини във Виртуална Реалност.

            

 

                                        

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Този продукт се доставя за сметка на компанията и клиента не заплаща никакви транспортни разходи, както и никаква такса за наложен платеж. Независимо къде се намирате, на територията на България може да бъде извършена доставка. Превозът се осъществява с професионален фирмен транспорт – гаранция за това че, вие ще получите заявената мека или корпусна мебел в същото качество, както е произведена.

 

Ако имате някакви въпроси свързани с продукта или искате допълнителна информация за поръчка, доставка, срок за изработка или нещо друго, моля обадете се на  0883250342 от 08.30 до 17.00ч. и 0884800806 от 10.00 до 19.00ч., или пишете на valdom@abv.bg