София, ул. Опълченска 105, бл. 42А

Пловдив, бул. Мария Луиза 40

Холна секция Валенсия Холна секция Валенсия

Холна секция Валенсия


Безплатна доставка до адрес +
Всеки клиент на Валдом може да се възползва от безплатната доставка до адрес, която предлагаме в нашия уебсайт. Много от продуктите ни спадат в категорията, която включва доставянето на мебели за сметка на компанията.
Ако закупен от вас продукт не отговаря на вашите очаквания имате право да го върнете в срок от 14 дни след получаването му. Единственото условие е продукта да бъде с оригиналната си опаковка и да не е използван. Транспортните разходи са за сметка на клиента.
На посочения телефон може да получите безплатна консултация и помощ при проблем с вашата поръчка.
  

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС НА КЛИЕНТА

Безкрайно елегантна комбинация от цветове, форми и пространствени решения, съчетани в тази холна секция, която би могла да бъде акцента на обзавеждането в хола. Рафтовете, витрината с вграденото осветление и шкафовете побират вещите ви и всичко изглежда подредено със секция Валенсия.

Секцията се предлага в ателие дарк/ателие лайт.

Секция Валенсия  е с размери: ширина-210 см, дълбочина-37 см. и височина-182 см

Място за ТВ е с размери: ширина-100 см. и височина-83 см.

LED осветление

 

Холна секция Валенсия може да видите в нашите магазини във Виртуална Реалност.

            

 

                               

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Този продукт се доставя за сметка на компанията и клиента не заплаща никакви транспортни разходи, както и никаква такса за наложен платеж. Независимо къде се намирате, на територията на България може да бъде извършена доставка. Превозът се осъществява с професионален фирмен транспорт – гаранция за това че, вие ще получите заявената мека или корпусна мебел в същото качество, както е произведена.

 

Ако имате някакви въпроси свързани с продукта или искате допълнителна информация за поръчка, доставка, срок за изработка или нещо друго, моля обадете се на  0883250342 от 08.30 до 17.00ч. и 0884800806 от 10.00 до 19.00ч., или пишете на valdom@abv.bg