070020877

София, ул. Опълченска 105, бл. 42А

Пн - сб: 10:00 до 19:00, нд - почивен ден


Как да поръчам

Отстъпката важи от 17.09.2018 г до 21.09.2018г

Магазинът в гр. София, ул. Опълченска 105, няма да работи в периода от 27.08-31.08.2018. Очакваме Ви на 01.09.2018/събота от 10:00 до13:00 и от 14 до 19:00 ч 

 Как да поръчам?

Процесът на поръчка от онлайн магазина на Валдом е бърз и удобен. Той преминава през няколко етапа, които са детайлно описани в страницата. За да поръчате избраните продукти не е необходимо да се регистрирате предварително.

 Как става поръчката? Ако сте разгледали и избрали своя продукт от предложенията на Валдом, ще забележите в долния край на страницата бутона Поръчай. След натискането му, продуктът автоматично влиза във Вашата потребителска кошница. Нейната икона е видима в горния десен край на страницата. Разгледайте я внимателно – ще забележите броя на поръчаните продукти и тяхната обща стойност. Тази информация ще бъде видима докато не предприемете следващата стъпка, а именно да попълните своите имена, физически адрес и телефон за връзка.

 Молим ви да обърнете специално внимание на данните, с които се регистрирате. Тяхната достоверност ще ни помогне да се свържем с Вас, а чрез обратната връзка ще могат да се уточнят важни детайли като получаване на фактура, доставка и транспортиране на Вашата поръчка.

 Важно е да се знае, че доставката се извършва от специализиран транспорт на Валдом до всяко населено място в България. 

Заплащането на поръчката става при доставяне!

 След попълване на Вашите контактни данни и осъществяване на поръчката, заявката Ви влиза в базата данни на компанията, а Вие получавате мейл с потвърждение на успешната операция. Съветваме Ви отново да разгледате адресните данни, както и описанието на избраните артикулиРазбира се, ако предпочитате, можете да направите своята заявка и по телефон.

 Процедура за купуване на стоки, на изплащане към БНП Париба или ТВЙ банк:

 1.След като сте избрали продукт, натискате бутон ПОРЪЧАЙ.

2.Зарежда се нова страница, от която се виждат двата кредитни калкулатора. Избирате месечна вноска и маркирате с мишката кръгчето пред съответната сума. Избраното поле трябва да потъмнее.

3. Попълвате данните си. Задължителни са полетата, маркирани със *

4: Натиснете бутона "Поръчай".

5. На екрана се изписва съобщение, че поръчката Ви е приета.

  Консултант от БНП Париба или ТВЙ банк ще се свърже с Вас по телефона, за да вземе становище относно вашата заявка за стоков кредит. След получаване на одобрение ще се свърже с вас наш колега, който ще ви информира за сроковете и начините за доставка.  

 При затруднение или нужда от допълнителна информация, нашият екип е на разположение с консултации и съвети за процеса на поръчване. Свържете се с нас чрез чат прозореца в долния десен ъгъл на сайта или на телефони:

0700 20 877

0884800806.

Екипът ни е на линия всеки ден от 08:00 до 19:00 часа.