0884 800 806/ 0883 250 342

София, ул. Опълченска 105, бл. 42А

Пловдив, бул. Мария Луиза 40

Кухня Сара 450

Кухня Сара 450


Безплатна доставка до адрес +
Всеки клиент на Валдом може да се възползва от безплатната доставка до адрес, която предлагаме в нашия уебсайт. Много от продуктите ни спадат в категорията, която включва доставянето на мебели за сметка на компанията.
Ако закупен от вас продукт не отговаря на вашите очаквания имате право да го върнете в срок от 14 дни след получаването му. Единственото условие е продукта да бъде с оригиналната си опаковка и да не е използван. Транспортните разходи са за сметка на клиента.
На посочения телефон може да получите безплатна консултация и помощ при проблем с вашата поръчка.
  

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС

 

Кухня Сара 450 е композиция от модули на системата за обзавеждане МДФ червен гланц. Модулите не са прикрепени един към друг, което позволява да ги подредите и разместите по ваш вкус. Предлагат се много шкафове подходящи за вграждане на различни уреди необходими в съвременната кухня. В конкректния случай са използвани шкафове за вграждане на аспиратор, фурна, котлони и мивка. За удобство са добавени механизъми за плавно затваряне на вратите. Предлага се с общ плот за всички шкафове.Здравината и функционалната пригодност на изделието е гарантирана от качествените материали, от които е изработена кухнята. 

 

Цветът на корпуса е бял, а лицето ЧЕРВЕНО ГЛАНЦ ХАЙГЛОС-18 мм

Плавно затваряне на вратите.

 

Размерите на конфигурацията са: 

Горен ред: Ш/Д/В 200/30/72см.

Долен ред: Ш/Д/В 200/60/90см.

* дълбочина на шкафовете под плот 55см.

Термоплот с размери: 200/60/2,8см. -  включен в цената!

 

В цената не са включени: аксесоари, мивка, ел. уреди, стенен панел и водобранна лайсна.

Може да видите всички модули от тази система ТУК

Ако имате нужда от помощ, за да проектирате своята кухня ние можем да ви помогнем. Трябва да изпратите актуални размери на мейл valdom_kuhni@abv.bg  За улеснение може дори грубо да начертаете бъдещата кухня, да снимате чертежа с телефона си и да го изпратите на посочения мейл.

Важно е да знаете че:

Проектът на кухнята и нейното изпълнение може да бъде осъществен единствено и само със стандартни модули, без възможност за корекции в размери или цветове. Размерите упоменати от вас трябва да са точни, да отбележите, къде трябва да бъдат уредите, мивката и също така да упоменете на кои от богатия ни каталог модулни кухни сте се спрели. 

Някой от нашите сътрудници, с богат опит в проектирането ще ви отговори. Кои модули биха били подходящи за вас и как е най-добре да бъдат подредени? С наша помощ тези въпроси бързо ще намерят своето решение.  

                                                                             VALDOM_KUHNI@ABV.BG


Ако имате някакви въпроси свързани с продукта или искате допълнителна информация за поръчка, доставка, срок за изработка или нещо друго, моля обадете се на  0883250342 от 08.30 до 17.00ч. и 0884800806 от 10.00 до 19.00ч., или пишете на valdom@abv.bg