070020877 / 0883 250 342

София, ул. Опълченска 105, бл. 42А

Пловдив, бул. Мария Луиза 40

Кухня Сара 0848

Кухня Сара 0848


Безплатна доставка до адрес +
Всеки клиент на Валдом може да се възползва от безплатната доставка до адрес, която предлагаме в нашия уебсайт. Много от продуктите ни спадат в категорията, която включва доставянето на мебели за сметка на компанията.
Ако закупен от вас продукт не отговаря на вашите очаквания имате право да го върнете в срок от 14 дни след получаването му. Единственото условие е продукта да бъде с оригиналната си опаковка и да не е използван. Транспортните разходи са за сметка на клиента.
На посочения телефон може да получите безплатна консултация и помощ при проблем с вашата поръчка.
  

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС

Възможност за индивидуален 3D проект

Кухненската композиция Сара 0848 е част от модулна система за обзавеждане на кухни, която се отличава с високо качество и ниски цени. Това е възможно, защото мебелите от тази серия се произвеждат с помоща на най-модерните технологии в бранша в окрупнени серии. Конфигурацията предлага долни и горни шкафове с обикновено отворящи врати и чекмеджета. Систмата предлага много шкафове подходящи за вграждане на различни уреди необходими в съвременната кухня. В конкректния случай е използван шкаф за вградена фурна и мивка. За удобство са добавени механизъми за плавно затваряне на вратите. Здравината и функционалната пригодност на изделието е гарантирана от качествените материали, от които е изработена кухнята. 

 

Цветът на корпуса е венге, а лицето е сонома арвен.

Плавно затваряне на вратите.

 

Размерите на конфигурацията са: 

Горен ред: Ш/Д/В 92/162/30/72см.

Долен ред: Ш/Д/В 162/162/60/90см.

 * дълбочина на шкафовете под плот 55см.

Термоплот с размери: 102/60/2,8см и 162/60/2,8см - включен в цената!

 

Може да видите всички модули от тази серия  ТУК

Уреди, аксесоари и термогръб не са включени в цената!

Ако имате нужда от помощ, за да проектирате своята кухня ние можем да ви помогнем. Трябва да изпратите актуални размери на мейл valdom_kuhni@abv.bg  За улеснение може дори грубо да начертаете бъдещата кухня, да снимате чертежа с телефона си и да го изпратите на посочения мейл.

Важното е размерите да са точни, да е посочено, къде трябва да бъдат уредите, мивката и също така да упоменете на кои от богатия ни каталог модулни кухни сте се спрели. 

Някой от нашите сътрудници, с богат опит в проектирането ще ви отговори. Кои модули биха били подходящи за вас и как е най-добре да бъдат подредени? С наша помощ тези въпроси бързо ще намерят своето решение.  

                                                                             VALDOM_KUHNI@ABV.BG

Ако имате някакви въпроси свързани с продукта или искате допълнителна информация за поръчка, доставка, срок за изработка или нещо друго, моля обадете се на  0883250342 от 08.30 до 17.00ч. и 0884800806 от 10.00 до 19.00ч., или пишете на valdom@abv.bg