0884 800 806/ 0883 250 342

София, ул. Опълченска 105, бл. 42А

Пн - сб: 10:00 до 19:00, нд - почивен ден

Кухня Сара 939

Кухня Сара 939


Безплатна доставка до адрес +
Всеки клиент на Валдом може да се възползва от безплатната доставка до адрес, която предлагаме в нашия уебсайт. Много от продуктите ни спадат в категорията, която включва доставянето на мебели за сметка на компанията.
Ако закупен от вас продукт не отговаря на вашите очаквания имате право да го върнете в срок от 14 дни след получаването му. Единственото условие е продукта да бъде с оригиналната си опаковка и да не е използван. Транспортните разходи са за сметка на клиента.
На посочения телефон може да получите безплатна консултация и помощ при проблем с вашата поръчка.
  

ПРОМОЦИОНАЛНАТА ЦЕНА Е ВАЛИДНА ЗА ПЕРИОДА ОТ 01.05.2020 г. ДО 31.05.2020г.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС

Искате да смените старата си кухня и се чудите как трябва да изглежда новата? Нищо не ви пречи, а и със сигурност ще ви помогне в избора, ако разгледате няколко  предложения. Ето и едно такова от нас - Кухня Сара 939. Просторна и удобна, даваща свобода на движението и възможност лесно и бързо да се справите с задълженията си в кухнята.

Кухненската композиция е част от модулна система за обзавеждане на кухни с лице изработено от МДФ на високотехнологични вакумни преси. Постигнат е красив дизайн с релеф и постформинг, който наподобява топлината и излъчването на истинското дърво. 

Здравината и функционалната пригодност на изделието е гарантирана от качествените материали, от които е изработена. 

Предложената конфигурация е решена в корпус и лице с цвят венге, към които е прибавен и създаващия констраст в композицията плот в цвят мозайка.

 

МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ВСИЧКИ МОДУЛИ ОТ ТАЗИ СИСТЕМА ТУК

Размерите на конфигурацията са: 

Горен ред: 190/3073см

Долен ред: 205/60/223см.    

  * дълбочина на шкафовете под плот 55см.                                                              

В цената е включен ТУП в цвят мозайка с дебелина 2,8см и размери : 190/60см.

Плавно затваряне на вратите.

 

В цената не са включени: аксесоари, мивка, ел. уреди, стенен панели водобранна лайсна.

Ако имате нужда от помощ, за да проектирате своята кухня ние можем да ви помогнем. Трябва да изпратите актуални размери на мейл valdom_kuhni@abv.bg  За улеснение може дори грубо да начертаете бъдещата кухня, да снимате чертежа с телефона си и да го изпратите на посочения мейл.

Важно е да знаете че:

Проектът на кухнята и нейното изпълнение може да бъде осъществен единствено и само със стандартни модули, без възможност за корекции в размери или цветове. Размерите упоменати от вас трябва да са точни, да отбележите, къде трябва да бъдат уредите, мивката и също така да упоменете на кои от богатия ни каталог модулни кухни сте се спрели. 

Някой от нашите сътрудници, с богат опит в проектирането ще ви отговори. Кои модули биха били подходящи за вас и как е най-добре да бъдат подредени? С наша помощ тези въпроси бързо ще намерят своето решение.  

                                                                             VALDOM_KUHNI@ABV.BG

Ако имате някакви въпроси свързани с продукта или искате допълнителна информация за поръчка, доставка, срок за изработка или нещо друго, моля обадете се на  0883250342 от 08.30 до 17.00ч. и 0884800806 от 10.00 до 19.00ч., или пишете на valdom@abv.bg