0884 800 806/0883 250 342

София, ул. Опълченска 105, бл. 42А

Пн - сб: 10:00 до 19:00, нд - почивен ден

Шкаф долен ред с врата 50см

Шкаф долен ред с врата 50см


Безплатна доставка до адрес +
Всеки клиент на Валдом може да се възползва от безплатната доставка до адрес, която предлагаме в нашия уебсайт. Много от продуктите ни спадат в категорията, която включва доставянето на мебели за сметка на компанията.
Ако закупен от вас продукт не отговаря на вашите очаквания имате право да го върнете в срок от 14 дни след получаването му. Единственото условие е продукта да бъде с оригиналната си опаковка и да не е използван. Транспортните разходи са за сметка на клиента.
На посочения телефон може да получите безплатна консултация и помощ при проблем с вашата поръчка.
  

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС НА КЛИЕНТА

 

Шкаф за долен ред с една вратичка, част от модулната система за обзавеждане на кухни МДФ Цимент мат.  Корпусът е в цвят бяло гладко. 

Лицето на мебелите от тази серия е изработено от МДФ, обработен на модерни вакумни преси. Постигнатият ефект е на класическа, елегантна кухненска мебел с безкомпромисно качество.

Плотът не е включен в размера и цената. Той се поръчва допълнително съобразно необходимата дължина.

Можете да поръчате този модул, както с ляво така и с дясно отваряне на вратата, като е важно е да се знае, че когато трябва да е ляво, пантите се падат от ляво, а за дясно съответно от дясно.

Размер: Ш/Д/В 50/48/87см

Ако имате някакви въпроси свързани с продукта или искате допълнителна информация за поръчка, доставка, срок за изработка или нещо друго, моля обадете се на  070020877 / 0884800806 или пишете на valdom@abv.bg