София, ул. Опълченска 105, бл. 42А

Пловдив, бул. Мария Луиза 40

Холов ъгъл Елегант 4

Холов ъгъл Елегант 4


Безплатна доставка до адрес +
Всеки клиент на Валдом може да се възползва от безплатната доставка до адрес, която предлагаме в нашия уебсайт. Много от продуктите ни спадат в категорията, която включва доставянето на мебели за сметка на компанията.
Ако закупен от вас продукт не отговаря на вашите очаквания имате право да го върнете в срок от 14 дни след получаването му. Единственото условие е продукта да бъде с оригиналната си опаковка и да не е използван. Транспортните разходи са за сметка на клиента.
На посочения телефон може да получите безплатна консултация и помощ при проблем с вашата поръчка.
  

Възможни са разминавания в тоновете и цветовете на дамаските, дължащи се на различните видове екрани на потребителските устройства и техните цветови настройки. Ако имате съмнения, моля погледнете изображението от друго устройство или се свържете с нас.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС НА КЛИЕНТА

 

Елегант е ъглов диван, състоящ се от сглобяеми помежду си двойка, разтегателна тройка, заоблена ъглова част и подлакътници. Този модулен подход улеснява транспортирането и позволява посоката му да се определи при самият монтаж. Холов ъгъл Елегант може да се произведе изцяло в кожа или дамаска, или да има акцент от друг цвят в основата и на подлакътниците. Холов ъгъл Елегант разполага с практично чекмедже на двойната седяща част.

Холов ъгъл Елегант 4 е изработен от висококачествена екокожа.

 

Размери: 225/275/98 см.

Спална площ 115/210 см.

Холовият ъгъл Елегант е с изтънчена визия, удобен и комфортен. Разтегателен механизъм с подматрак.

Ако имате някакви въпроси свързани с продукта или искате допълнителна информация за поръчка, доставка, срок за изработка или нещо друго, моля обадете се на  0883250342 от 08.30 до 17.00ч. и 0884800806 от 10.00 до 19.00ч., или пишете на valdom@abv.bg