0884 800 806/0883 250 342

София, ул. Опълченска 105, бл. 42А

Пн - сб: 10:00 до 19:00, нд - почивен ден

Холов ъгъл Сочи Холов ъгъл Сочи Холов ъгъл Сочи Холов ъгъл Сочи Холов ъгъл Сочи Холов ъгъл Сочи Холов ъгъл Сочи Холов ъгъл Сочи

Холов ъгъл Сочи


Безплатна доставка до адрес +
Всеки клиент на Валдом може да се възползва от безплатната доставка до адрес, която предлагаме в нашия уебсайт. Много от продуктите ни спадат в категорията, която включва доставянето на мебели за сметка на компанията.
Ако закупен от вас продукт не отговаря на вашите очаквания имате право да го върнете в срок от 14 дни след получаването му. Единственото условие е продукта да бъде с оригиналната си опаковка и да не е използван. Транспортните разходи са за сметка на клиента.
На посочения телефон може да получите безплатна консултация и помощ при проблем с вашата поръчка.
  

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС НА КЛИЕНТА

 

Ъглов диван Сочи е с елегантна визия, която създава уют и комфорт във всеки дом. Освен, че се разпъва изключително лесно, разполага и с удобна ракла за багаж.

Размери:

-240/180/81 см.,-спална площ: 130/200 см.. Фукция сън: с подматрачен механизъм.

Доставката до адрес на клиента за този ъглов диван е напълно безплатна. Тя се извършва с професионален фирмен транспорт специализиран в доставката на мека мебел, който гарантира, че ще получите холовия ъгъл без повреди свързани с транспортирането. 

Доставката е до вход без качване по етажи.

Няма уловки и такси за наложен платеж или за нещо друго!

Ако имате някакви въпроси свързани с продукта или искате допълнителна информация за поръчка, доставка, срок за изработка или нещо друго, моля обадете се на  070020877 / 0884800806 или пишете на valdom@abv.bg