0884 800 806/0883 250 342

София, ул. Опълченска 105, бл. 42А

Пн - сб: 10:00 до 19:00, нд - почивен ден

Холов ъгъл Спринг Холов ъгъл Спринг Холов ъгъл Спринг Холов ъгъл Спринг Холов ъгъл Спринг Холов ъгъл Спринг

Холов ъгъл Спринг


Безплатна доставка до адрес +
Всеки клиент на Валдом може да се възползва от безплатната доставка до адрес, която предлагаме в нашия уебсайт. Много от продуктите ни спадат в категорията, която включва доставянето на мебели за сметка на компанията.
Ако закупен от вас продукт не отговаря на вашите очаквания имате право да го върнете в срок от 14 дни след получаването му. Единственото условие е продукта да бъде с оригиналната си опаковка и да не е използван. Транспортните разходи са за сметка на клиента.
На посочения телефон може да получите безплатна консултация и помощ при проблем с вашата поръчка.
  

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС НА КЛИЕНТА

 

Холовия ъгъл Спринг е с изискана визия, практичен, удобен и конфортен. Разтегателен и с чекмедже за багаж. Изработен от висок клас материали, той е отличен пример за това как една мебел може да е на ниска цена и в същото време да не е направен компромис с качеството. Основното предимство на ъглов диван Спринг е, че калъфките на седалната и облегалната част са сваляеми, което позволява по-лесната им поддръжка.

Размери:

-280/205/85 см.

-спална площ: 120/230 см

Доставката до адрес на клиента за този ъглов диван е напълно безплатна. Тя се извършва с професионален фирмен транспорт специализиран в доставката на мека мебел, който гарантира, че ще получите холовия ъгъл без повреди свързани с транспортирането. 

Доставката е до вход без качване по етажи.

Няма уловки и такси за наложен платеж или за нещо друго!

Ако имате някакви въпроси свързани с продукта или искате допълнителна информация за поръчка, доставка, срок за изработка или нещо друго, моля обадете се на  070020877 / 0884800806 или пишете на valdom@abv.bg