0884 800 806/0883 250 342

София, ул. Опълченска 105, бл. 42А

Пн - сб: 10:00 до 19:00, нд - почивен ден

Холов ъгъл МаринаSL Холов ъгъл МаринаSL Холов ъгъл МаринаSL

Холов ъгъл МаринаSL


Безплатна доставка до адрес +
Всеки клиент на Валдом може да се възползва от безплатната доставка до адрес, която предлагаме в нашия уебсайт. Много от продуктите ни спадат в категорията, която включва доставянето на мебели за сметка на компанията.
Ако закупен от вас продукт не отговаря на вашите очаквания имате право да го върнете в срок от 14 дни след получаването му. Единственото условие е продукта да бъде с оригиналната си опаковка и да не е използван. Транспортните разходи са за сметка на клиента.
На посочения телефон може да получите безплатна консултация и помощ при проблем с вашата поръчка.
  

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС НА КЛИЕНТА

 

Този ъглов диван е изработен с мисълта да бъде удобна и функционална мебел, която със своя елегантен дизайн ще бъде акцента в обзавеждането на дома. Практичният му разтегателен механизъм може за секунди да превърне меката мебел в легло.

Размери:-210/146/75 см.-височина на седалката 42 см. Функция сън: с тапициран подматрак.

Спална площ: 129/190 см.

Комфорт:възглавници с цип на облегалката и седалката.

Представеният модел е изработен еко кожа кафяв мат и дамаска Лиса 01.

Доставката до адрес на клиента за този ъглов диван е напълно безплатна. Тя се извършва с професионален фирмен транспорт специализиран в доставката на мека мебел, който гарантира, че ще получите холовия ъгъл без повреди свързани с транспортирането. 

Доставката е до вход без качване по етажи.

Няма уловки и такси за наложен платеж или за нещо друго!

Ако имате някакви въпроси свързани с продукта или искате допълнителна информация за поръчка, доставка, срок за изработка или нещо друго, моля обадете се на  070020877 / 0884800806 или пишете на valdom@abv.bg