0884 800 806/ 0883 250 342

София, ул. Опълченска 105, бл. 42А

Пловдив, бул. Мария Луиза 40

Холова гарнитура Адонис Холова гарнитура Адонис Холова гарнитура Адонис Холова гарнитура Адонис Холова гарнитура Адонис Холова гарнитура Адонис

Холова гарнитура Адонис


Безплатна доставка до адрес +
Всеки клиент на Валдом може да се възползва от безплатната доставка до адрес, която предлагаме в нашия уебсайт. Много от продуктите ни спадат в категорията, която включва доставянето на мебели за сметка на компанията.
Ако закупен от вас продукт не отговаря на вашите очаквания имате право да го върнете в срок от 14 дни след получаването му. Единственото условие е продукта да бъде с оригиналната си опаковка и да не е използван. Транспортните разходи са за сметка на клиента.
На посочения телефон може да получите безплатна консултация и помощ при проблем с вашата поръчка.
  

  •           Възможни са разминавания в тоновете и цветовете на дамаските, дължащи се на различните видове екрани на потребителските устройства и техните цветови настройки. Ако имате съмнения, моля погледнете изображението от друго устройство или се свържете с нас.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС НА КЛИЕНТА

Холова гарнитура състояща се от голям разтегателен диван и фотьойли, като може да се поръча както и само дивана, така и в комбинация с един или два фотьойла. Това изделие може да се изработи изцяло в една дамаска или кожа и също така в комбинация от двете.

Диван тройка е резтегателен с подматрачен механизъм. Размери размери: ширина-230 см, дълбочина-90 см, височина-95 см. 

Фотьойлът е с размери: ширина-96 см, дълбочина-95 см, височина-95 см. 

Конструкция:-масивна дървесина, ПДЧ

Комфорт: -бонел пружина

Материали:-екокожа или дамаска

Тапицерия:-дунапрен, полиестерна вата, специални тапицерски материали 

                                     

Ако имате някакви въпроси свързани с продукта или искате допълнителна информация за поръчка, доставка, срок за изработка или нещо друго, моля обадете се на  0883250342 от 08.30 до 17.00ч. и 0884800806 от 10.00 до 19.00ч., или пишете на valdom@abv.bg