070020877 / 0883 250 342

София, ул. Опълченска 105, бл. 42А

Пловдив, бул. Мария Луиза 40

Холов ъгъл Глория, промо

Холов ъгъл Глория, промо


Безплатна доставка до адрес +
Всеки клиент на Валдом може да се възползва от безплатната доставка до адрес, която предлагаме в нашия уебсайт. Много от продуктите ни спадат в категорията, която включва доставянето на мебели за сметка на компанията.
Ако закупен от вас продукт не отговаря на вашите очаквания имате право да го върнете в срок от 14 дни след получаването му. Единственото условие е продукта да бъде с оригиналната си опаковка и да не е използван. Транспортните разходи са за сметка на клиента.
На посочения телефон може да получите безплатна консултация и помощ при проблем с вашата поръчка.
  

  •    Възможни са разминавания в тоновете и цветовете на дамаските, дължащи се на различните видове екрани на потребителските устройства и техните цветови настройки. Ако имате съмнения, моля погледнете изображението от друго устройство или се свържете с нас.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА В ЦЯЛАТА СТРАНА

Компактен ъгъл, подходящ за всякакви помещения. Практичен разтегателен механизъм и ракла. Универсална посока, която може да се променя в зависимост от нуждите на клиента. Изработен е от качествени материали и въпреки ниската си цена не е направен никакъв компромис, в това да се постигне максимална здравина и комфорт при ползване.

Срок за доставка около 2 седмици.

Размери:

-225/148/71 см.

- височина на седалката 44 см

Фукция сън: с лицев подматрак, спална площ: 135/195 см

Ракла с голямо отделение

ЛИЦЕВ ГРЪБ

 Материали:

- текстил полиестер - Soho, в посочената цветова комбинация. Дамаска сива, екокожа бяла.

Тапицерия:

- дунапрен, полиестерна вата, специални тапицерски материали

Тапицерска основа:

- зиг заг пружини

Конструкция:

- масивна дървесина, ПДЧ

Възглавничките са включени в цената!
 

Ако имате някакви въпроси свързани с продукта или искате допълнителна информация за поръчка, доставка, срок за изработка или нещо друго, моля обадете се на  0883250342 от 08.30 до 17.00ч. и 0884800806 от 10.00 до 19.00ч., или пишете на valdom@abv.bg