070020877 / 0883 250 342

София, ул. Опълченска 105, бл. 42А

Пловдив, бул. Мария Луиза 40

Холов ъгъл Лина Холов ъгъл Лина Холов ъгъл Лина Холов ъгъл Лина Холов ъгъл Лина Холов ъгъл Лина

Холов ъгъл Лина


Безплатна доставка до адрес +
Всеки клиент на Валдом може да се възползва от безплатната доставка до адрес, която предлагаме в нашия уебсайт. Много от продуктите ни спадат в категорията, която включва доставянето на мебели за сметка на компанията.
Ако закупен от вас продукт не отговаря на вашите очаквания имате право да го върнете в срок от 14 дни след получаването му. Единственото условие е продукта да бъде с оригиналната си опаковка и да не е използван. Транспортните разходи са за сметка на клиента.
На посочения телефон може да получите безплатна консултация и помощ при проблем с вашата поръчка.
  

Възможни са разминавания в тоновете и цветовете на дамаските, дължащи се на различните видове екрани на потребителските устройства и техните цветови настройки. Ако имате съмнения, моля погледнете изображението от друго устройство или се свържете с нас.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС НА КЛИЕНТА

 

Холов ъгъл Лина е с изискана визия, практичен и удобен. Комфортът се допълва от удобството на вградените матраци с бонел система. Разтегателният механизъм разкрива и просторно място за багаж. Ракла има и под лежанката. Изработен от висок клас материали, той е отличен пример за това как една мебел може да е на ниска цена и в същото време да не е направен компромис с качеството. Възглавниците са с калъфки, с цип.

 

Посоченият вариант е изработен от тъмно кафява дамаска и възглавници бежова дамаска.

При поръчка моля, изберете ляв или десен вариант.

Холов ъгъл Лина е наличен на склад!

 

Размери:

-217/155/80 см.

-спална площ: 146/190 см

-височина на седалката: 40 см.

 

Ако имате някакви въпроси свързани с продукта или искате допълнителна информация за поръчка, доставка, срок за изработка или нещо друго, моля обадете се на  0883250342 от 08.30 до 17.00ч. и 0884800806 от 10.00 до 19.00ч., или пишете на valdom@abv.bg