София, ул. Опълченска 105, бл. 42А

Пловдив, бул. Мария Луиза 40

Холна секция Анди Холна секция Анди

Холна секция Анди


Безплатна доставка до адрес +
Всеки клиент на Валдом може да се възползва от безплатната доставка до адрес, която предлагаме в нашия уебсайт. Много от продуктите ни спадат в категорията, която включва доставянето на мебели за сметка на компанията.
Ако закупен от вас продукт не отговаря на вашите очаквания имате право да го върнете в срок от 14 дни след получаването му. Единственото условие е продукта да бъде с оригиналната си опаковка и да не е използван. Транспортните разходи са за сметка на клиента.
На посочения телефон може да получите безплатна консултация и помощ при проблем с вашата поръчка.
  

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА В ЦЯЛАТА СТРАНА

 

Секция Анди е сравнително голяма секция, която освен, че е изключително елегантна, може да помогне в намиране на място за семейният багаж. Красивата и стилна комбинация на дървесния декор с бяло и  дискретното бяло LED осветление придават мекота и уют в хола. Помислено е за всичко, за книгите и семейните снимки, за телевизора и аудиотехниката, за сервизите и аксесоарите. Отделните модули могат да се подредят по различен начин от показания, по желаение на клиента.

 

Цветовата комбинация е дъб ърб кафе и бяло гладко. 


Размери: ширина-260 см., дъблочина-45 см,

Височината е варираща според подредбата на отделните модули.

                                      

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Този продукт се доставя за сметка на компанията и клиента не заплаща никакви транспортни разходи, както и никаква такса за наложен платеж. Независимо къде се намирате, на територията на България може да бъде извършена доставка. Превозът се осъществява с професионален фирмен транспорт – гаранция за това че, вие ще получите заявената мека или корпусна мебел в същото качество, както е произведена.

 

Ако имате някакви въпроси свързани с продукта или искате допълнителна информация за поръчка, доставка, срок за изработка или нещо друго, моля обадете се на  0883250342 от 08.30 до 17.00ч. и 0884800806 от 10.00 до 19.00ч., или пишете на valdom@abv.bg