София, ул. Опълченска 105, бл. 42А

Пловдив, бул. Мария Луиза 40

Холна секция Дима Холна секция Дима

Холна секция Дима


Безплатна доставка до адрес +
Всеки клиент на Валдом може да се възползва от безплатната доставка до адрес, която предлагаме в нашия уебсайт. Много от продуктите ни спадат в категорията, която включва доставянето на мебели за сметка на компанията.
Ако закупен от вас продукт не отговаря на вашите очаквания имате право да го върнете в срок от 14 дни след получаването му. Единственото условие е продукта да бъде с оригиналната си опаковка и да не е използван. Транспортните разходи са за сметка на клиента.
На посочения телефон може да получите безплатна консултация и помощ при проблем с вашата поръчка.
  

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА В ЦЯЛАТА СТРАНА

 

Изборът на бели и черни цветове за дизайн на секция, обикновено е запазен за нестандартни личности и хора с добър вкус. Собствениците на такива интериори не са готови да останат незабелязани. Като добавите и няколко ярки акцента, можете да получите много уютна стая, в която често се събират членове на семейството. Секция Дима е точното предложение за тези от вас, които са нестандартни в мисенето си. Изключително функционална и практична, с ясно изразен индивидуален стил и неповторимост. Стил и уют, които ще се радваме да внесете в своя дом.

Предлага се в: бяло гладко  с черно шагре.

 

Секция Дима е с размери: ширина-240 см, дълбочина-42 см. и височина-210 см.

 

 

                                      

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Този продукт се доставя за сметка на компанията и клиента не заплаща никакви транспортни разходи, както и никаква такса за наложен платеж. Независимо къде се намирате, на територията на България може да бъде извършена доставка. Превозът се осъществява с професионален фирмен транспорт – гаранция за това че, вие ще получите заявената мека или корпусна мебел в същото качество, както е произведена.

 

Ако имате някакви въпроси свързани с продукта или искате допълнителна информация за поръчка, доставка, срок за изработка или нещо друго, моля обадете се на  0883250342 от 08.30 до 17.00ч. и 0884800806 от 10.00 до 19.00ч., или пишете на valdom@abv.bg