София, ул. Опълченска 105, бл. 42А

Пловдив, бул. Мария Луиза 40

Холна секция Сара 6041

Холна секция Сара 6041


Безплатна доставка до адрес +
Всеки клиент на Валдом може да се възползва от безплатната доставка до адрес, която предлагаме в нашия уебсайт. Много от продуктите ни спадат в категорията, която включва доставянето на мебели за сметка на компанията.
Ако закупен от вас продукт не отговаря на вашите очаквания имате право да го върнете в срок от 14 дни след получаването му. Единственото условие е продукта да бъде с оригиналната си опаковка и да не е използван. Транспортните разходи са за сметка на клиента.
На посочения телефон може да получите безплатна консултация и помощ при проблем с вашата поръчка.
  

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС НА КЛИЕНТА

 

Независимо от това, дали телевизорът ще е позициониран на стената или поставен на шкаф, то е добре да помислите как ще аранжирате този кът, така че да придадете приятна визия и уют в интериора. Предлагаме ви гъвкаво решение, с което да решите проблема - Холна секция Сара 6041. Практична съвременна секция, с изчистени форми и дизайн, тя ще допадне на всеки любител на съвременните тенденции. Цветово секцията е решена като комбинация от два меки дървесни декора, допринасящи за уютното й излъчване. Разполага с много затворени и отворени пространства умело разположени така, че създават илюзия за рамка, в която да поставите своя телевизор. 

 

Предлага се в: орех адмирал с кестен вирджиния.

Размери: ширина-210см, дълбочина-43см, височина-187,5см.

Мястото за Тв е с размери: ширина-124см, височина-95см.

 

 

Ако имате някакви въпроси свързани с продукта или искате допълнителна информация за поръчка, доставка, срок за изработка или нещо друго, моля обадете се на  0883250342 от 08.30 до 17.00ч. и 0884800806 от 10.00 до 19.00ч., или пишете на valdom@abv.bg