София, ул. Опълченска 105, бл. 42А

Пловдив, бул. Мария Луиза 40

Холна секция Валини Холна секция Валини

Холна секция Валини


Безплатна доставка до адрес +
Всеки клиент на Валдом може да се възползва от безплатната доставка до адрес, която предлагаме в нашия уебсайт. Много от продуктите ни спадат в категорията, която включва доставянето на мебели за сметка на компанията.
Ако закупен от вас продукт не отговаря на вашите очаквания имате право да го върнете в срок от 14 дни след получаването му. Единственото условие е продукта да бъде с оригиналната си опаковка и да не е използван. Транспортните разходи са за сметка на клиента.
На посочения телефон може да получите безплатна консултация и помощ при проблем с вашата поръчка.
  

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС НА КЛИЕНТА

 

 

Секция Валини е перфектно предложение за всеки дом. Разполага с витрина, с внасящо допълнителен уют и топлина LED осветление, етажерка за любимите книги, затворен шкаф в които можете да приберете всякакви вещи и разбира се достатъчно голям тв шкаф с две падащи врати и рафт, на който можете да поставите телевизора. Решена като комбинация от модули, тя ви предоставя възможност сами да изберете как да подредите модулите.Цветовете подбрани за изработката й са изклучително актуални и подбрани в синхрон.

 

Предлага се в: дъб ойстър и бяло гладко

 

 

Размери: ширина-210см, дълбочина- 40см.

Височината не е фиксинара и се определя при монтажа, според изискванията на клиента.

 

 

 

                                    

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Този продукт се доставя за сметка на компанията и клиента не заплаща никакви транспортни разходи, както и никаква такса за наложен платеж. Независимо къде се намирате, на територията на България може да бъде извършена доставка. Превозът се осъществява с професионален фирмен транспорт – гаранция за това че, вие ще получите заявената мека или корпусна мебел в същото качество, както е произведена.

 

Ако имате някакви въпроси свързани с продукта или искате допълнителна информация за поръчка, доставка, срок за изработка или нещо друго, моля обадете се на  0883250342 от 08.30 до 17.00ч. и 0884800806 от 10.00 до 19.00ч., или пишете на valdom@abv.bg