София, ул. Опълченска 105, бл. 42А

Пловдив, бул. Мария Луиза 40

Секция Глори

Секция Глори


Безплатна доставка до адрес +
Всеки клиент на Валдом може да се възползва от безплатната доставка до адрес, която предлагаме в нашия уебсайт. Много от продуктите ни спадат в категорията, която включва доставянето на мебели за сметка на компанията.
Ако закупен от вас продукт не отговаря на вашите очаквания имате право да го върнете в срок от 14 дни след получаването му. Единственото условие е продукта да бъде с оригиналната си опаковка и да не е използван. Транспортните разходи са за сметка на клиента.
На посочения телефон може да получите безплатна консултация и помощ при проблем с вашата поръчка.
  

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА В ЦЯЛАТА СТРАНА

 

Секция Глори е изключително актуално предложение, което ще позволи да покажете съвременно виждане за обзавеждане. Решена като композиция от модули, тя ви предоставя възможност да проявите фантазия и да ги подредите така, както на вас ви е удобно и ви харесва.

 

Разполагате с всичко необходимо за една съвременна секция - голямо място за телевизор, открити етажерки и разбира се витрини, в които да подредите чаши, атрактивни аксесоари или снимки на скъпи за вас хора.

 

Вграденото LED осветление във витрините, я прави да изглежда като обляна от светлина и подчертава всичко онова, което сте подредили в тях. Множеството лампички на лед осветлението, както и релефното гланцово бяло лице наистина я превръщат в бляскаво произведение на изкуството. Със сигурност няма да сбъркате ако изберете тази бяла мечта.

 

Секция Глори се предлага в бяло гладко + МДФ бял гланц.

Плавно затваряне на вратите.

LED осветление.

 

Размери: ширина-320см, дълбочина- 40,5см, височина-206,5см.

Мястото за Тв е с размери: ширина-200см, височина-92см.

Ако имате някакви въпроси свързани с продукта или искате допълнителна информация за поръчка, доставка, срок за изработка или нещо друго, моля обадете се на  0883250342 от 08.30 до 17.00ч. и 0884800806 от 10.00 до 19.00ч., или пишете на valdom@abv.bg