София, ул. Опълченска 105, бл. 42А

Пловдив, бул. Мария Луиза 40

Секция Равена Секция Равена

Секция Равена


Безплатна доставка до адрес +
Всеки клиент на Валдом може да се възползва от безплатната доставка до адрес, която предлагаме в нашия уебсайт. Много от продуктите ни спадат в категорията, която включва доставянето на мебели за сметка на компанията.
Ако закупен от вас продукт не отговаря на вашите очаквания имате право да го върнете в срок от 14 дни след получаването му. Единственото условие е продукта да бъде с оригиналната си опаковка и да не е използван. Транспортните разходи са за сметка на клиента.
На посочения телефон може да получите безплатна консултация и помощ при проблем с вашата поръчка.
  

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА В ЦЯЛАТА СТРАНА ДО АДРЕС НА КЛИЕНТА

 

Секция Равена е сравнително голяма секция, която освен, че е изключително елегантна, може да помогне в намиране на място за семейният багаж. Красивата и стилна комбинация на дървесния декор с бяло и  дискретното бяло LED осветление придават мекота и уют в хола. Помислено е за всичко, за книгите и семейните снимки, за телевизора и аудиотехниката, за сервизите и аксесоарите.

Предлага се в дъб дакота с бяло гладко.

 

Секция Равена е с размери: ширина-284 см, дълбочина-40 см. и височина-181 см.

Място за ТВ-120/82 см

Осветление: бяла LED светлина

Плавно затваряне.

 

Ако имате някакви въпроси свързани с продукта или искате допълнителна информация за поръчка, доставка, срок за изработка или нещо друго, моля обадете се на  0883250342 от 08.30 до 17.00ч. и 0884800806 от 10.00 до 19.00ч., или пишете на valdom@abv.bg