София, ул. Опълченска 105, бл. 42А

Пловдив, бул. Мария Луиза 40

Секция за хол Бонд Секция за хол Бонд

Секция за хол Бонд


Безплатна доставка до адрес +
Всеки клиент на Валдом може да се възползва от безплатната доставка до адрес, която предлагаме в нашия уебсайт. Много от продуктите ни спадат в категорията, която включва доставянето на мебели за сметка на компанията.
Ако закупен от вас продукт не отговаря на вашите очаквания имате право да го върнете в срок от 14 дни след получаването му. Единственото условие е продукта да бъде с оригиналната си опаковка и да не е използван. Транспортните разходи са за сметка на клиента.
На посочения телефон може да получите безплатна консултация и помощ при проблем с вашата поръчка.
  

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА В ЦЯЛАТА СТРАНА ДО АДРЕС НА КЛИЕНТА.

 

Секция Бонд ще ви грабне с топлите си цветове и отлично разпределение. С излъчването си тя ще придаде настроение и уют и ще ви предложи толкова много удобства. Разполага с тв шкаф с две чекмеджета и ниши, етажерка и две удобно разположени в страни от телевизора витрини.Така подредени, компонентити от секцията я правят изключително харизматична и неустоима. Ако сте фенове на новото, атрактивното и индивидуалното то секция Бонд е правилния избор за вас. 

Предлага се в дъб сонома и бяло.

Секция Бонд е с LED осветление.

Секция Бонд е с размери: ширина-250 см, дълбочина-45 см. и височина-180 см.

Място за ТВ: 120/83,4см.

 

 

Холна секция Бонд може да видите в нашите магазини във Виртуална Реалност.

            

 

                                  

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Този продукт се доставя за сметка на компанията и клиента не заплаща никакви транспортни разходи, както и никаква такса за наложен платеж. Независимо къде се намирате, на територията на България може да бъде извършена доставка. Превозът се осъществява с професионален фирмен транспорт – гаранция за това че, вие ще получите заявената мека или корпусна мебел в същото качество, както е произведена.

 

Ако имате някакви въпроси свързани с продукта или искате допълнителна информация за поръчка, доставка, срок за изработка или нещо друго, моля обадете се на  0883250342 от 08.30 до 17.00ч. и 0884800806 от 10.00 до 19.00ч., или пишете на valdom@abv.bg