070020877 / 0883 250 342

София, ул. Опълченска 105, бл. 42А

Пловдив, бул. Мария Луиза 40

Двукрилен гардероб Марти М3

Двукрилен гардероб Марти М3


Безплатна доставка до адрес +
Всеки клиент на Валдом може да се възползва от безплатната доставка до адрес, която предлагаме в нашия уебсайт. Много от продуктите ни спадат в категорията, която включва доставянето на мебели за сметка на компанията.
Ако закупен от вас продукт не отговаря на вашите очаквания имате право да го върнете в срок от 14 дни след получаването му. Единственото условие е продукта да бъде с оригиналната си опаковка и да не е използван. Транспортните разходи са за сметка на клиента.
На посочения телефон може да получите безплатна консултация и помощ при проблем с вашата поръчка.
  

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА В ЦЯЛАТА СТРАНА

 

Двукрилният гардероб е част от модулна система Марти, предлагаща модули с атрактивна визия за обзавеждане на детско-юношеската стая. Системата се предлага в изключително мек, светъл и приятен дървесен декор съчетан с бяло. Комбинирайте с графит, оранжево, розово или океан за да постигнете още по- уникална и неповторима визия. Гардеробът е разделен на две, като едната половина е изцяло на рафтове и осигурява достатъчно пространство за съхранение на сгънати дрехи, а другата разполага с лост зазакачалки. Имате и две изключително удобни и функционални чекмеджета, в които можете да съхранявате по-дребните вещи.

Двукрилният гардероб Марти се предлага в: ПДЧ с дебелина 18 мм, Бяло гланц + кармен + графит /розово /океан/оранжево със сертификат за безопасност от най-висок клас.

 

 

Размери Ш/Д/В: 90/52/205 см.

Плавно затваряне на вратите и чекмеджетата.

Ако имате някакви въпроси свързани с продукта или искате допълнителна информация за поръчка, доставка, срок за изработка или нещо друго, моля обадете се на  0883250342 от 08.30 до 17.00ч. и 0884800806 от 10.00 до 19.00ч., или пишете на valdom@abv.bg