070020877 / 0883 250 342

София, ул. Опълченска 105, бл. 42А

Пловдив, бул. Мария Луиза 40

Кухненско обзавеждане по поръчка

С цел да покрием всички възможности за обзавеждане на кухня, ние вече предлагаме и кухни изработени по индивидуален проект. Използвайки най-модерните технологии с материали, покриващи цялата гама от възможности за изработка, ще ви доставим качество, надминаващо очакванията ви.

Може да е кухня в традиционен стил от масивна дървесина, създаваща усещане за топлина и уют или изработена от боядисан МДФ, с дизайн сякаш дошъл от бъдещето. Независимо от модела с богатият избор на функционални механизми и качествен обков всичко в кухнята ще е на една ръка разстояние.

Как ще проектираме всичко това? Отговора е ясен, ще направим проекта на вашата кухня заедно. Когато комбинираме вашите идеи и желания с опита на нашите дизайнери ще постигнем перфектен резултат. Естествено с напредването на проектирането и с цел да изчистим, и най-малкия детайл, ще направим, и 3D визуализация на бъдещата ви кухня. Може да използваме и Виртуална реалност. Слагайки VR очилата може да добиете пълна и обемна представа за бъдещата ви прекрасна кухня.

За да се свържете с нашият отбор "Красива кухня" трябва да пишете на имейл: valdom_sf@abv.bg .

Нека да дадем старт на операция "Вашата Кухня".