София, ул. Опълченска 105, бл. 42А

Пловдив, бул. Мария Луиза 40

Секция за хол Мари

Секция за хол Мари 1


Безплатна доставка до адрес +
Всеки клиент на Валдом може да се възползва от безплатната доставка до адрес, която предлагаме в нашия уебсайт. Много от продуктите ни спадат в категорията, която включва доставянето на мебели за сметка на компанията.
Ако закупен от вас продукт не отговаря на вашите очаквания имате право да го върнете в срок от 14 дни след получаването му. Единственото условие е продукта да бъде с оригиналната си опаковка и да не е използван. Транспортните разходи са за сметка на клиента.
На посочения телефон може да получите безплатна консултация и помощ при проблем с вашата поръчка.
  

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС НА КЛИЕНТА

 

Холна секция Мари 1 е малка, компактна и елегантна секция. Универсално решение, с което можете да обзаведете практично вашата дневна. Изключително подходяща за малки помещения, като разполага с всичко необходимо за да подредите вещите си. Изработена е от материали с високо качество, даващи по-дълъг живот на вашите мебели.

Предлага се в цвят дъб сонома.

Секция за хол Мари 1 е с размери: ширина-160 см, дълбочина-45/32 см. и височина-160 см.

Мястото за ТВ е с ширина-85 см.

 

Холна секция Мари може да видите в нашите магазини във Виртуална Реалност.

            

 

                          

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Този продукт се доставя за сметка на компанията и клиента не заплаща никакви транспортни разходи, както и никаква такса за наложен платеж. Независимо къде се намирате, на територията на България може да бъде извършена доставка. Превозът се осъществява с професионален фирмен транспорт – гаранция за това че, вие ще получите заявената мека или корпусна мебел в същото качество, както е произведена.

 

Ако имате някакви въпроси свързани с продукта или искате допълнителна информация за поръчка, доставка, срок за изработка или нещо друго, моля обадете се на  0883250342 от 08.30 до 17.00ч. и 0884800806 от 10.00 до 19.00ч., или пишете на valdom@abv.bg