070020877 / 0883250342

София, ул. Опълченска 105, бл. 42А

Пловдив, бул. Мария Луиза 40

Долен ред плътна врата 50 см.

Долен ред плътна врата 50 см.


Безплатна доставка до адрес +
Всеки клиент на Валдом може да се възползва от безплатната доставка до адрес, която предлагаме в нашия уебсайт. Много от продуктите ни спадат в категорията, която включва доставянето на мебели за сметка на компанията.
Ако закупен от вас продукт не отговаря на вашите очаквания имате право да го върнете в срок от 14 дни след получаването му. Единственото условие е продукта да бъде с оригиналната си опаковка и да не е използван. Транспортните разходи са за сметка на клиента.
На посочения телефон може да получите безплатна консултация и помощ при проблем с вашата поръчка.
  

Възможни са разминавания в тоновете и цветовете, дължащи се на различните видове екрани на потребителските устройства и техните цветови настройки. Ако имате съмнения, моля погледнете изображението от друго устройство или се свържете с нас.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС НА КЛИЕНТА

Кухни Арт МАСИВ са изработени с вратички от дъб или ясен, като по този начин успяват да съчетаят естественият уют, класическата красота и дългият живот на кухненските шкафове.

Насладете се на вашата уникална кухня, като изберете от обширната гама индивидуални модули. Подчертайте собственият си стил като съчетаете цвят, размер и шарка на вратата. 

Важно предимство на кухни Арт МАСИВ е това, че клиентът не е ограничен само до представените модули. Модулната система е отворена и могат да се поръчват шкафове по размер на клиента, което прави всяка кухня уникална и съобразена с нуждите на помещението.

Долен ред кухненски шкаф плътна врата, част от серията за обзавеждане на Кухни Арт Масив. Модулът е изработен с лице от масивна дървесина в дъб или ясен в класически стил, с възможност за избор на цвят. Подходящ е за съхранение на всякакви кухненски съдове и вещи.

В изработката на вратичките има много ръчен труд, което ги прави неповторими, с усещането на уюта от естественото дърво.

Вратите са с плавно затваряне!

Лицето на шкафа e изработено от МАСИВНА дървесина, може да е в цвят: бял с патина, орех или натурален.

Корпусът е от ПДЧ, може да бъде в два варианта: бял или венге

Размери:Ш/Д/В 50/55/87см.

Ако имате някакви въпроси свързани с продукта или искате допълнителна информация за поръчка, доставка, срок за изработка или нещо друго, моля обадете се на  0883250342 от 08.30 до 17.00ч. и 0884800806 от 10.00 до 19.00ч., или пишете на valdom@abv.bg