0884 800 806/0883 250 342

София, ул. Опълченска 105, бл. 42А

Пн - сб: 10:00 до 19:00, нд - почивен ден

Ъглов диван Колорадо, промо

Ъглов диван Колорадо, промо


Безплатна доставка до адрес +
Всеки клиент на Валдом може да се възползва от безплатната доставка до адрес, която предлагаме в нашия уебсайт. Много от продуктите ни спадат в категорията, която включва доставянето на мебели за сметка на компанията.
Ако закупен от вас продукт не отговаря на вашите очаквания имате право да го върнете в срок от 14 дни след получаването му. Единственото условие е продукта да бъде с оригиналната си опаковка и да не е използван. Транспортните разходи са за сметка на клиента.
На посочения телефон може да получите безплатна консултация и помощ при проблем с вашата поръчка.
  

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС НА КЛИЕНТА

 

Удобен и елегантен този ъглов диван ще ви изненада с много практичен и здрав разтегателен механизъм. Седалката се повдига към облегалката и след това се спуска до положение, което формира спалната площ. Той може да се поръча, както в предложените варианти така и с избор на дамаски и кожи. Изработен е от качествени материали и въпреки ниската си цена не е направен никакъв компромис в това да се постигне максимална здравина и комфорт при ползване.

 

Размери:-303/210/85 см.-височина на седалката 41 см

Фукция сън: с КЛИК-КЛАК система, спална площ: 123/243 см. Ракла с голямо отделение

Материали- текстил полиестер - Soho, в посочената цветова комбинация.Тапицерия:- дунапрен, полиестерна вата, специални тапицерски материали. Конструкция:- масивна дървесина. Комфорт-твърда основа.

Цената е за предложената цветова комбинация.

 

Ако имате някакви въпроси свързани с продукта или искате допълнителна информация за поръчка, доставка, срок за изработка или нещо друго, моля обадете се на  070020877 / 0884800806 или пишете на valdom@abv.bg