0883250342/0884 800806/0886 800 810  070020877

София, ул. Опълченска 105, бл. 42А

Пловдив, бул. Мария Луиза 40

 


Валдом – мястото, където мебелите са емоция!

Мебелите не са просто вещи, те реално превръщат жилището в уютен дом. Използваме ги за съхранение на любимите си предмети, на тях прекарваме моментите с близките си, мечтаем, усмихваме се, живеем.

 Добре дошли на сайта на Валдом – мястото, където мебелите са емоция! Повече от десет години ние се стремим да предадем ново звучене на израза домашен уют. Всеки модел, всеки детайл е насочен да задоволи клиентските изисквания, като в същото време предложенията са стилни, модерни и достъпни. Независимо дали търсите обзавеждане на своята кухняспалня, хол или детска стая, повече от сигурни сме, че тук ще откриете своите мебели. Разгледайте отделните категории, всяко изделие е с подробно описание и можете лесно да се запознаете със състава и функционалностите му. Екипът ни е на разположение за всякакви въпроси, свързани с процеса на онлайн поръчка.

 Знаем колко важно е за вас да изберете не просто добре изглеждащи мебели, а тези, които ще изразят най-добре вашата индивидуалност. Затова качеството на предлаганите продукти е сред най-добрите на пазара. Ние не си позволяваме компромиси, за да печелим на всяка цена. И когато гарантираме на клиентите си достъпни цени или възможност за закупуване на изплащане, те ще получат точно това. Високото качество на материи и материали, съчетани с модерен дизайн и разнообразни функционалности, изграждат стандартът „Валдом“ . Нашите клиенти стават притежатели на най-добрите дивани,масигардеробисекции и спални.

 Ако не сте харесали Фейсбук страницата ни, можете да направите това. Там се публикуват новите модели и промоции, споделя се полезна и любопитна информация. В случай, че предпочитате да направите онлайн заявка, ще можете да направите това бързо, лесно и удобно на фирмения уебсайт.

 На ваше разположение са телефони 070020877 и 0884800806 всеки ден от 09:30 до 20:00.

 Консултантите ни ще Ви дадат всяка необходима информация, която би помогнала в процеса на вземане на решение за закупуване.