0883250342/0884 800806/0886 800 810  070020877

София, ул. Опълченска 105, бл. 42А

Пловдив, бул. Мария Луиза 40

 


Изплащане

Възможността за закупуване на мебели на изплащане става все по-реална за много клиенти и те с готовност се възползват от нея. Тя позволява да станете собственици на цялостно обзавеждане за дома, без да се налага да го закупувате на части. Валдом предлага изключително добри условия за купуване на изплащане, разгледайте ги и изберете най- подходящите за своя бюджет. Имайте предвид, че са възможни процентни оскъпявания. Цените на предложенията в сайта са окончателни и не подлежат на договорка. Ако съответният продукт е в промоция, това ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е упоменато.Предлагаме различни варианти, а вие можете да изчислите своята месечна вноска, както и броя на вноските, ГПР и различните такси, които могат да бъдат начислени. В тези предложения НЕ влиза цената за доставка.

Към настоящия момент Валдом е партньор на БНП ПАРИБА Лични финанси и TBIBank и предлага техните програми за кредитиране. Запознайте се с условията им.

На изплащане могат да бъдат закупувани всички предложения с изключение на мебелите по поръчка. В някои от случаите е възможно да бъдат закупени няколко продукта. Свържете се с нас, за да уточним параметрите на варианта Изплащане, както и доставката на избраните мебели.

Процедура за купуване на стоки, на изплащане към БНП Париба или ТВЙ банк:

1.След като сте избрали продукт, натискате бутон ПОРЪЧАЙ.

2.Зарежда се нова страница, от която се виждат двата кредитни калкулатора. Избирате месечна вноска и маркирате с мишката кръгчето пред съответната сума. Избраното поле трябва да потъмнее.

3. Попълвате данните си. Задължителни са полетата, маркирани със *

4: Натиснете бутона "Поръчай".

5. На екрана се изписва съобщение, че поръчката Ви е приета.

Консултант от БНП Париба или ТВЙ банк ще се свърже с Вас по телефона, за да вземе становище относно вашата заявка за стоков кредит. След получаване на одобрение ще се свърже с вас наш колега, който ще ви информира за сроковете и начините за доставка.

Важно уточнение: размера на различните кредитиращи компании са разработени от тях, в сътрудничество с Валдом. Всички запитвания, касаещи техните стойности са в компетенцията на само на БНП ПАРИБА Лични финанси и TBIBank.